КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Фотовиставка «Волонтер – звучить гордо»

18 грудня 2014 року в Українському Домі відбулось урочисте відкриття фотовиставки за результатами конкурсу "Волонтер – звучить гордо" та нагородження переможців.

 

 

Товариство Червоного Хреста України спільно з Київським Національним університетом технологій та дизайну і коледжем КНУТД ініціювали Всеукраїнський фотоконкурс «Волонтер звучить гордо». Організатори конкурсу спрямували погляди молодих фотографів на волонтерську діяльність для пропагування основоположних гуманітарних принципів, започаткованих Міжнародним Рухом.

На конкурс надійшло більше 400 робіт з усіх куточків України. Конкурсне журі, яке очолював Заслужений журналіст України, лауреат премії «Фотограф року-2013» Єфрем Лукацький, визначило переможців у п’яти номінаціях. Також було відібрано більше п’ятдесяти найкращих робіт для фотовиставки в Українському Домі.

Також під час заходу, були передані кошти зібрані в Київському національному університеті технологій та дизайну на лікування пораненого під час АТО солдата.

Під час проведення виставки, своїми творчими виступами гостей радували народний ансамбль «Смайл» та студенти коледжу КНУТД.

19.12.2014