КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ МІЖКАФЕДРАЛЬНОГО НАУКОВОГО СЕМІНАРУ ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ

10 березня 2015 року о 14-00 у конференц-залі КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар факультету економіки та бізнесу з розгляду та обговорення дисертаційної роботи

ТКАЛЕНКО НАТАЛІЇ ВАЛЕРІЇВНИ на тему «Формування інноваційного ресурсу в умовах розбудови в Україні постіндустріального суспільства», представленої на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – Економіка та управління національним господарством.

Науковий консультант:

Онишко Світлана Василівна, доктор економічних наук, професор, професор кафедри фінансових ринків та фінансових послуг Національної академії державної податкової служби України.

Роботу виконано в Чернігівському національному технологічному університеті  МОН України.

Рецензенти: 

Ігнатьєва Ірина Анатоліївна, доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Денисенко Микола Павлович, доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки підприємства Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Чубукова Ольга Юріївна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

 

 

Секретар міжкафедрального

наукового семінару

факультету економіки та бізнесу                              С.М. Бондаренко

27.02.2015