КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародний практичний семінар, присвячений діяльності Європейської мережі підприємств (EEN)

В рамках проекту 7-ої Рамкової конференції IncoNetEap щодо підтримки двостороннього регіонального діалогу в галузі науки, технологій та інновацій між ЄС та країнами Східного Партнерства 26 лютого 2015 року в м. Київ відбувся міжнародний практичний семінар, присвячений діяльності Європейської мережі підприємств (EEN). 

Організаторами заходу виступили партнери проекту IncoNetEap центр «Харківські технології» та Інститут технологічних досліджень IPPT PAN (Польща).

До роботи міжнародного семінару долучилися представники EEN з 7 країн (Арменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова, Польща, Україна), співробітники торгово-промислових палат, державних органів, громадських об’єднань та асоціацій, що працюють у сфері науки, інновацій та підтримки технологічних підприємств. На семінарі обговорювалися питання співпраці країн Східного Партнерства з EEN, наводилися ефективні інструменти взаємодії учасників мережі, а також презентувалися успішні проекти співпраці.

Київський університет технологій та дизайну представляла співробітниця відділу маркетингових комунікацій  Світлана Зиміна. 

05.03.2015