КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практика студентів КНУТД на швейному підприємстві «FLAXPOL» у Польщі

Студенти Київського національного  університету технологій та дизайну успішно пройшли практику у рамках співробітництва між університетом та швейним підприємством «Flaxpol» (м. Ключборг, Польща) та угоди про направлення студентів університету денної форми навчання на проходження практики з повним їх забезпеченням щодо проживання, харчування та компенсацією витрат на проїзд.

Першими пройшли практику у Польщі на ТОВ «Flaxpol» і достойно представили наш славетний заклад студенти:

кафедри ЕПО факультету дизайну – Горіславець І.В., Величко О.М.,

кафедри ТКШВ факультету технологій, сервісу та моди – Гірак О., Нічведа Х.

Протягом місяця з 28 січня по 01 березня 2015 року вони напружено працювали, виконуючи поставлені керівництвом підприємства завдання. Насиченою, цікавою та надзвичайно пізнавальною виявилась програма практики: володіння навичками роботи із САПР у виробництві одягу «Optitex», виконання ескізів і технічних рисунків моделей одягу у графічному редакторі «Corel Xara», розробка технологічної послідовності виготовлення одягу різного асортименту і призначення, вивчення та аналіз різновидів виготовлених підприємством швейних виробів, матеріалів та фурнітури для їх виготовлення.

 

 

Працелюбність, наполегливість і компетентність наших випускників по достоїнству були оцінені керівництвом підприємства, про що свідчать пропозиції щодо подальшого працевлаштування випускників університету на вказаному підприємстві. 

Про  свої враження від поїздки практиканти представлять доповіді на семінарі для студентів кафедр.

11.03.2015