КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Наш університет демонструє свої розробки на ринку товарів для дітей

У Міжнародному виставковому центрі 17 березня відкрились дві найбільші вітчизняні виставки, присвячені дитячому асортименту: 19-й Міжнародний форум товарів і послуг для дітей Baby Expo та 17-та Міжнародна виставка дитячої моди Baby Fashion.

Київський національний університет технологій та дизайну вперше взяв участь у цьому престижному огляді ринку товарів, які традиційно користуються підвищеним попитом серед українських споживачів. І присутність нашого університету була цілком закономірною, як зазначив на урочистому відкритті ректор - професор, доктор економічних наук, член-кореспондент  НАПН України, Заслужений працівник освіти України, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Іван Михайлович Грищенко.

Шість кафедр факультетів дизайну та технологій сервісу та моди змогли показати свої розробки, оцінити їх конкурентоздатність, зустрітися з діловими партнерами і замовниками. Це – кафедри: ергономіки та проектування одягу, дизайну, художнього моделювання костюму, конструювання та технології виробів із шкіри, матеріалознавства, товарознавства та експертизи текстильних матеріалів, технології трикотажного виробництва.

Особливу увагу керівництва університету привернули експозиції студентів, які не тільки демонстрували свої фахові здібності у виготовленні моделей одягу, сувенірної продукції та фотографій, але й вміло працювали стендистами, успішно освоївши дисципліну з виставкових технологій.

Перший день роботи виставки переконливо засвідчив провідну роль Київського національного університету технологій та дизайну на ринку освітянських послуг у галузі легкої промисловості та індустрії моди. Попереду виступи на подіумі та участь у заходах ділової програми. Побажаємо учасникам виставок – викладачам і студентам плідної роботи та збагачення новими ідеями!

18.03.2015