КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентів Кафедри метрології, стандартизації та сертифікації у міському форумі "Інноваційний розвиток - основа багатого, процвітаючого співтовариства і бізнесу" в рамках роботи НТСА КНУТД

22 квітня 2015 року в Центрі Інноваційного Підприємництва НТУУ “КПІ” був проведений міський форум "Інноваційний розвиток - основа багатого, процвітаючого співтовариства і бізнесу", одним з партнерів якого виступило Наукове товариство студентів та аспірантів Київського національного університету технологій та дизайну (НТСА КНУТД). В рамках форуму відбулася презентація 7 найкращих стартапів останнього року випуску стартап-школи "Sikorsky Challenge", навчатися в якій можуть і студенти КНУТД в рамках двостороннього співробітництва.

Метою події було створення в місті Києві сприятливого клімату для розвитку бізнесу, високотехнологічних проектів та інноваційних технологій і як наслідок - створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку міста та України в цілому.

Захід відвідав Київський міський голова, голова КМДА Віталій Кличко, який ознайомився з представленими проектами випускників стартап-школи, й підписав Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проекту "Politeco Science City". Участь у форумі також взяли представники бізнесу, інвестори, керівники підприємств, науковці, викладачі та студенти, в тому числі q студенти Кафедри меторології, стандартизації та сертифікації Київського національного університету технологій та дизайну.

Долучитися до проектів НТСА КНУТД: http://goo.gl/forms/JnHCNUV6K5

https://knutd.edu.ua/researchwork/rd_students/

#NTSAKNUTD #KafedraMSS

27.04.2015