КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Привітання ветеранів з Днем Перемоги в КНУТД

Напередодні  великого свята Перемоги в університеті 7 травня 2015 року відбулася традиційна зустріч з учасниками Другої світової війни.

З вітальним словом до ветеранів та учасників зустрічі звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Чабан В.В., який передав щирі вітання зі святом Перемоги ветеранам війни від ректора університету Івана Михайловича Грищенка. Привітав ветеранів також голова профкому університету Арабулі А.Т.

Шановні Ветерани! У день річниці славної Перемоги бажаю вам міцного здоровя, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє вашого міста і рідної нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! 

Скільки б не спливало часу, ми пам’ятаємо та схиляємо голови перед мужністю того покоління, яке вистояло і вибороло Славетну Перемогу.

Це особливе свято увічнює героїзм наших людей, їх мужність, любов до Батьківщини. 

Ми віддаємо данину шани і поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив нашу землю, тим, хто не повернувся з кривавих полів, тим, хто відродив країну з руїн.

Земний уклін і безмежна вдячність вам, дорогі воїни-переможці, за мирну блакить неба, за вільну землю, за честь і гідність Батьківщини!

Наші шановні Ветерани розповідали свої спогади про війну, про те як пережили ці страшні дні. Особливо цікаво було почути розповідь про історію нашого університету "Як все розпочиналося". Дякували керівництву університету та всім членам нашої великої родини за такі поздоровлення, теплі слова,  хвилини радості перебування у стінах рідного університету. 

До ветеранів з музичними та поетичними привітаннями звернулися учасники художньої самодіяльності університету.

 

Зі святом Вас дорогі наші ветерани! Бажаємо вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, радості та миру!

08.05.2015