КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Привітання університету з 85-річчям


Шановні друзі!

Всі ми – на порозі університетського свята. 85 річниця розвитку, свята єднання, подолання труднощів, пошуку шляхів прориву вперед. 

Найперше моє слово вдячності всім співробітникам університету від професорів до прибиральниць. Всім – низький уклін за сумлінну працю і відданість улюбленій справі. Кожен з вас – особистість, приклад для молоді і гордість держави. Адже саме ви, викладачі та співробітники КНУТД, зберегли і примножили для України всі найкращі надбання в галузях, для яких ми працюємо. А ще: ви – патріоти. Бо любов і відданість державі передається не гаслами з трибуни, а конкретним внеском у зміцнення свого колективу, а отже, і всієї економіки. 

Шановні студенти! Переступивши поріг КНУТД, ви зробили осмислений вибір. Колектив викладачів пишається тим, що до нас прийшла вчитись небайдужа, творча, розумна молодь. Дерзайте! Думайте! Вчіться і піддавайте все сумніву. Час навчання – найкращий період вчитись, думати й аналізувати. 

Ми віримо у ваші здібності і сили. Впевнені, що виправдаєте наші надії і прославите рідну Україну.

Зі святом!

Ваш Іван Грищенко


Пекінський університет технологій і бізнесу,

Китайська Народна Республіка

Горячо поздравляем преподавателей, обучающихся и выпускников с 85 годовщиной образования Вашего университета!

За эти годы Ваш университет добился замечательного развития, особенно благодаря Вашей поддержке, наше сотрудничество добилось большого прогресса, это содействует развитию образования обеих сторон!

Желаем больших успехов!

Надеемся, что сотрудничество и дружба между нашими коллективами будут укрепляться и углубляться.

 

Пекинский университет технологии и бизнеса

ректор Профессор: Сунь Баогуо


Ректору Київського національного університету технологій та дизайну

проф. Грищенку І.М.

Сердечно вітаю уславлений колектив Київського національного університету технологій та дизайну і Вас особисто з 85-річним ювілеєм.

Я та мої друзі по мистецтву давно знають і шанують Ваш університет, який не тільки готує кваліфікованих, сучасних спеціалістів, але й виховує у своїх студентах високу культуру, любов до народного та класичного мистецтва. Хай завжди у ваших серцях звучить висока музика, надихає на великі звершення, бо тільки при поєднанні зусиль освіти, науки та культури ми збагатимо та зробимо міцною нашу славу Україну.

Гнатюк Д.М.

Герой України, народний артист України, академік

 


Шановний Іване Михайловичу!

У зв’язку із святкуванням 85-річчя заснування Київського Національного Університету технологій і дизайну щиро радий поздоровить Вас, а у Вашій особі членів Вченої Ради, весь колектив і студентство університету.

Київський Національний Університет технологій та дизайну займає гідне місце не тільки в Україні, але і у світі. Сьогодні в колективі працює ціла плеяда педагогів-науковців, докторів наук, професорів вищої кваліфікації, які уміло передають свої знання і досвід молодому поколінню - майбутнім керівникам галузей і суспільства. За вагомий внесок у розвиток сучасних технологій найбільш видатним із них були присуджені Державні Премії та нагороди.

За активну життєву позицію, високі організаційні здібності та генерування ідей у розвитку новітніх технологій найбільш талановитих
випускників було призначено на посади Міністрів і їх заступників, начальників главків, управлінь і відомств, керівниками партійних органів, директорами підприємств. Випускники ВНЗ були запрошені на військову і дипломатичну службу, їм присвоєно звання генералів і Надзвичайних і Повноважних Послів і вони займають гідне місце у нашому суспільстві.

Університет підготував велику плеяду фахівців нової формації для легкої і хімічної промисловостей, які успішно працюють на користь нашого народу.

Студенти-іноземці, випускники інженерно-технічних спеціальностей, успішно працюють в своїх країнах в різних куточках світу, що забезпечує колективу Університету позитивний імідж.

Як випускник нашої «Alma-mater» відчуваю гордість і особливе моральне задоволення зате, що я навчався і виховувався у стінах цього закладу та причетний до загального успіху колективу.

Святкуючи разом з Вами «День заснування» ВНЗ, дозвольте висловити впевненість в тому, що добрі традиції Вищої школи та Університету будуть надалі зберігатись, примножуватись і вдосконалюватись в інтересах якісної підготовки кадрів для української держави.

Бажаю Вам, шановний Іване Михайловичу і всьому колективу плідної і ефективної роботи в галузі розвитку науки та підготовки кадрів, щастя, благополуччя, прогресу та процвітання.

З глибокою повагою,
Надзвичайний і Поважний Посланник
Андрієнко П.П.
 

Шановний Іване Михайловичу!

Колектив державного підприємства «Київський науково-дослідний інститут текстильно-галантерейної промисловості» щиро вітає Вас з 85-річним ювілеєм Київського національного університету технологій та дизайну!

Прийміть наші найщиріші побажання у досягненні подальших успіхів, розвитку, процвітання, творчих сил та наснаги.

Нехай Ваша робота буде яскравим діамантовим промінням, що збагачує усі грані освітньої та наукової діяльності ВНЗ в Україні.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, миру, великого людського щастя, злагоди та втілення усіх ваших намірів у напрямку підготовки висококваліфікованих фахівців та науковців.

З повагою,
директор ДП «Київ НДІТГП» Є.А. Прокопова

Шановний Іване Михайловичу!

Колектив дому моди «RІТО» щиросердно вітає Вас з 85 річницею створення ВНЗ технологічного спрямування: Київського національного університету технологій та дизайну!

З нагоди свята бажаємо Вам та членам ввіреного Вам колективу міцного здоров’я, безмежного щастя, благополуччя, добробуту, професійної удачі, нездоланного оптимізму та непохитної волі і мужності у вирішенні найвідповідальніших завдань на шляху до світлого й прекрасного майбутнього освітянського простору в Україні, адже саме підготовка висококваліфікованих фахівців та науковців сприяє успішному економічному розвитку нашої держави!

Нехай щаслива зірка супроводжує Вас у всіх починаннях, а управлінська майстерність дає змогу досягати високих результатів.

З повагою,

директор Т.Б. Абрамова


Шановний Іване Михайловичу!

Колектив Броварської трикотажної фабрики ПАТ «Софія» щиро вітає Вас з 85-річчям з дня створення Київського національного університету технологій та дизайну!

Щиро зичимо Вам та Вашому колективу досягти вагомих здобутків у справі підготовки висококваліфікованих кадрів в Україні.

Хай радістю і щастям наповнюється кожен день буття, цілеспрямованість та високий інтелектуальний потенціал ведуть стежками долі, а життя нагороджує всіма земними щедротами!

Нехай підґрунтям нових успіхів і звершень на шляху освітньої та наукової діяльності завжди буде творча наснага і невичерпна енергія, вірність друзів і розуміння однодумців, натхненна думка і щирі почуття!

З повагою,
голова правління В.Г. Чаюн

заст. голови правління
з маркетингу Т.Г. Людвіченко


Шановний Іване Михайловичу!

Компанія «Торговый дом Алком» щиро вітає Вас з нагоди 85-річчя КНУТД!

У цей святковий день зичу Вам та трудовому колективу усіляких гараздів, мудрих рішень, надійної підтримки друзів і однодумців та неодмінної удачі в усіх починаннях на шляху ствердження гармонійного розвитку та процвітання КНУТД!

Хай щедро сіється добром і достатком життєва нива, наповнюється благополуччям сьогодення, а в колективі завжди панує злагода та порозуміння!

Нехай завжди веде доля Вашу альмаматер під щасливою зіркою, а колектив ніколи не покидають віра, надія і любов!

З повагою,

директор О.І. Шелковський

головний технолог О.Я. Голікова


Шановний Іване Михайловичу!

Вітаю Вас та ввірений Вам колектив з урочистою подією у житті Київського національного університету технологій та дизайну – з 85-річним ювілеєм!

Зичу КНУТД у наступному десятилітті своєї біографії діяти з не меншою енергійністю, самовіддачею та результативністю, що підтверджується підготовленою плеядою висококваліфікованих фахівців та науковців!

Бажаю щастя, благополуччя, найкращих перспектив на кожен день!

Хай її величність Удача завжди буде разом в усіх освітніх починаннях, відкриваючи обрії нових професійних можливостей і досягнень!

З повагою,

директор фірми ПП «ІВК 2» О.М. Лєшуков


Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації, м. Гомель

Республіка Білорусь

УВАЖАЕМЫЙ ИВАН МИХАЙЛОВИЧ!

Ректорат, коллектив преподавателей, сотрудников и студентов Белорусского торгово-экономического университета потребительской кооперации горячо и сердечно  поздравляют Вас и весь коллектив Киевского национального университета технологий и дизайна со знаменательной датой — 85-летием со дня основания.

Ваше учреждение образования признано одним из лучших в стране. В университете на высоком уровне организовано обучение тысяч студентов. Многие выпускники стали высококвалифицированными специалистами, которые работают во всех регионах Украины и за ее пределами. Среди них — известные государственные и политические деятели, выдающиеся ученые, руководители ведомств, предприятий, организаций и учреждений, ведущие украинские модельеры и дизайнеры.

Желаем Вам, уважаемый Иван Михайлович, и всему коллективу сохранять и приумножать высокий научный и творческий потенциал, продолжать славные традиции университета и воплотить в жизнь самые смелые планы развития.

Пусть в вашем коллективе всегда будут согласие,  атмосфера взаимопомощи и доброжелательности. Успехов, крепкого здоровья, благополучия и большого личного счастья Вам и каждому сотруднику вашего славного коллектива.

С уважением,

исполняющий обязанности ректора университета

первый проректор

кандидат экономических наук, доцент‚

Л.В. Мисникова


Шановний Іване Михайловичу! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди ювілейної 85 річниці від дня заснування Київського національного університету технологій та дизайну!
Ваш університет - це гордість нашої Держави, справжня скарбниця мудрості і освіченості десятків тисяч спеціалістів різних галузей. Університет по праву пишається своїми випускниками, багато з яких стали видатними державними та громадськими діячами, відповідальними працівниками освітніх та наукових установ.
Колектив викладачів протягом десятиліть зберігає унікальний науковий потенціал і багаторічні традиції, продовжує давати молоді європейську освіту вищого ґатунку. Впевнений, що й надалі викладачі, студенти й науковці своєю працею будуть примножувати славу вищого навчального закладу з підготовки висококваліфікованих спеціалістів не тільки в Україні, а й за її межами!
Бажаю усім Вам та Вашим рідним миру і злагоди, міцного здоров'я, затишку та добробуту. Нехай Ваша творча енергія та професійна майстерність слугують почесній справі освіти і науки, та впише в історію Університету нові яскраві сторінки!

З повагою,

Начальник управління містобудування та архітектури Черкаської облдержадміністрації,
«Заслужений архітектор України», член Національної спілки архітекторів України,
дійсний член Української Академії Архітектури

В. Дмитренко


Шановний Іване Михайловичу!

Посольство Держави Лівія в Україні засвідчує свою повагу та подяку за запрошення взяти участь у заходах, присвячених 85-річчю Київського національного університету технологій та дизайну.

За цей історичний час Ваш університет досяг значних успіхів у своєму розвитку, у підготовці висококваліфікованих фахівців для різних галузей. Бажаємо, щоб творчий потенціал та професіоналізм Вашого колективу був гарантією нових здобутків на користь Україні.

Водночас виражаємо велику надію, що існуючі відносини між нашими державами будуть надалі зростати і поглиблюватись на благо величної справи зміцнення лівійсько-українських взаємин.

МОХАМЕД А.М.ЕЛАЄБ

ПОВНОВАЖНИЙ МІНІСТР

В.О. ТИМЧАСОВО ПОВІРЕНОГО

У СПРАВАХ ДЕРЖАВИ ЛІВІЯ В УКРАЇНІ


Мои поздравления коллективу Альмаматер с 85-летием! За это время сменилось четыре поколения преподавателей. Благодаря им была воспитана целая отрасль экономики и культура профессии. Огромному количеству выпускников профессия стала делом жизни. 
Ваш Серж Смолин

Компанія «Фармак» вітає КНУТД з ювілеєм!

 

Шановні колеги!

Прийміть наші щирі вітання з 85-річчям Київського національного університету технологій та дизайну.

Ювілей – це не просто дата. Це новий крок, можливість підсумувати досягнення та побудувати плани на майбутнє.

Від щирого серця зичимо вам, щоб усе задумане втілилося в життя. Щоб завжди були можливості рости й удосконалювати підготовку висококваліфікованих фахівців, які були б затребуваними та працювали якісно і ефективно на користь країни, реалізуючи на практиці знання, отримані в стінах рідного університету.

З найкращими побажаннями,

Генеральний директор ПАТ «Фармак» Жебровська Ф.І.


Шановний Іване Михайловичу!

Від щирого серця дозвольте привітати Вас, а також професорсько-викладацький колектив, співробітників, студентів та випускників із 85-річчям Київського національного університету технологій та дизайну.

Наше спільне завдання – зберегти легку промисловість, зробити Україну найбагатшою. І ми цього досягнемо завдяки нашій плідній, багаторічній співпраці!

З повагою, директор ТОВ «Дана-мода»

Іванова Людмила Іванівна


Шановний Іване Михайловичу!

Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» сердечно вітає Вас та весь славний колектив Київського Національного університету технологій та дизайну, випускників та студентів із 85-літнім ювілеєм заснування Університету!

Асоціація "Укрлегпром" 15 років представляє інтереси легкої промисловості та більше 160 провідних галузевих підприємств в органах державної влади й на інших рівнях, намагаючись допомогти у вирішенні проблемних питань їх діяльності та сприяти ефективному розвитку.

Всі роки Асоціація плідно співпрацює з Київським Національним університетом технологій і дизайну − провідним ВУЗом галузевої освіти і науки, що впевнено утримує достойний рівень у національному та міжнародних рейтингах освітніх закладів завдяки відданій, натхненній праці професорсько-викладацького колективу та успіхам обдарованих студентів.

Ви завжди в авангарді тенденцій примхливої моди, несете її позитивну енергію людям, яка сповнює радістю та дарує нові приємні враження.

Від щирого серця бажаємо усім миру і злагоди, щастя і міцного здоровя, добрих новин і гарного настрою, щедрих професійних та життєвих успіхів, здійснення надій і процвітання.

Нехай кожен день буде наповнений добробутом та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди, а впевненість у завтрашньому дні дозволить втілити найсміливіші творчі плани!

З повагою,

Президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром»

В.А.Ізовіт


Шановний Іване Михайловичу!

Посольство Аргентинської Республіки в Україні має честь висловити Вам та Київському національному університету технологій та дизайну, який Ви очолюєте, свою глибоку повагу і щиру вдячність за запрошення на заходи з нагоди святкування 85-ї річниці заснування одного з найпрестижніших учбових закладів України.
Прийміть наші сердечні вітання та побажання творчої наснаги на Вашій посаді та в науковій діяльності й успішного втілення в життя всіх Ваших планів.

Беручи до уваги велику зацікавленість не тільки в Україні, але й в Аргентинській Республіці щодо розвитку взаємовідносин в освітянській та науково-технічній сферах, сподіваємося, що наші спільні зусилля сприятимуть встановленню плідних відносин між Вашим навчальним закладом і університетами Аргентини та подальшому розширенню і поглибленню співробітництва в галузі культури та освіти між двома країнами.

ПОСОЛЬСТВО АРГЕНТИНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В УКРАЇНІ


Вітання колективу Київського національного університету технологій та дизайну з нагоди 85-річчя

У пошуках й трудах приходять дати,
Як поклик до натхнення і завзять.
Нам є пишатись чим і є нам що згадати.
В нас ювілей – на вісімдесят п’ять.

Знання і досвід у життя влилися,
В храм знань заходить плем’я молоде.
Пишайсь, Вкраїно, і святкуй, столице,
Бо є той виш, що зветься КНУТД.

У наших планах сяйні колорити,
Бо в товаристві світла голова.
Ми ще й не те зуміємо зробити –
Наш ректоре, підтвердіть ці слова.

Тож у святковій урочистій тиші
Устаньмо дружньо у єдиний ряд.
І повторім, щоб чулося гучніше:
Наш КНУТД – хвала тобі. Віват!

Вадим Крищенко


Шановний Іван Михайлович!

Від імені трудового колективу ПАТ «Володарка» та мене особисто прийміть найщиріші привітання та найкращі побажання з нагоди визначної події КНУТД – 85-річчя з дня заснування.

Бажаємо Вам та очолюваному Вами педагогічному колективу наукових досягнень, творчих успіхів в підготовці гідних фахівців для розбудови нашої держави України.

Гордимося, що чисельний загін випускників університету став майстрами швейного виробництва ПАТ «Володарка», успішно поєднав набуті знання з виробничою діяльністю.

Миру Вам, доброго здоров’я, творчої енергії; процвітання, успіхів у Вашій плідній праці; оптимізму та життєвої наснаги на нові звершення.

З повагою,
Голова наглядової ради ПАТ «Володарка»
Л.Т. Гавриш


01.10.2015