КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Всеукраїнська конференція молодих учених та студентів «Проблеми науково-дослідної роботи та соціальної відповідальності студентів та молодих учених» в Київському національному університеті технологій та дизайну

В Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася всеукраїнська конференція молодих учених та студентів присвячена проблемам науково-дослідної роботи та соціальної відповідальності студентів та молодих учених.

З вітальним словом перед присутніми виступив Каплун Віктор Володимирович – проректор з наукової та інноваційної роботи університету. Віктор Володимирович передав вітальні слова ректора університету Грищенка Івана Михайловича, розповів про підтримку наукових проектів в Київському національному університеті технологій та дизайну та побажав молодим науковцям наснаги і нових відкриттів.

На конференції обговорювались питання майбутнього освіти, конкуренції між іноземними та українськими університетами, особливості навчання в престижних іноземних університетах, проблеми та перспективи дистанційної освіти, фінансування наукових досліджень молодих вчених та багато інших.

05.11.2015