КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нарада з відповідальними за виконання заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в структурних підрозділах університету

05.11.2015 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася чергова нарада з відповідальними за виконання заходів із енергозбереження та підвищення енергоефективності в усіх структурних підрозділах університету, а також готовності університету до роботи у зимовий період 2015/2016 навчального року.

 

Відкрив нараду проректор з навчально-виробничих питань та розвитку (НВПР) С.І. Вітковський, який доповів про готовність університету до роботи у зимовий період 2015/2016 навчального року.

 

У роботі наради брали участь провідні фахівці адміністративно-господарської частини (АГЧ) університету, а саме:

  • головний механік Курінець М.В.;
  • головний енергетик Бобровник В.М.;
  • в.о. начальника господарського відділу Корбут А.М.;
  • керівник сектору енергоменеджменту Дяченко М.В.

Зокрема керівник сектору енергоменеджменту М.В. Дяченко представив порівняльний аналіз споживання енргоносіїв та води за 9 місяців 2014/2015 роки. Також були висвітлені результати інспектування приміщень та будівель університету на предмет їх ущільнення.

 

Головний механік Н.В Курінець доповів про завершення підготовки  інженерних мереж до опалюваньного сезону, об’єму виконаних робіт його службою.

 

Головний енргетик В.М. Бобровник доповів про проведену реконструкцію електичних мереж в університеті,  наголосив про видачу дозвілів та правила користування електронагрівальними приладами.

Завершив нараду проректор з НВПР С.І. Вітковський підведенням підсумків результатів роботи служб АГЧ університету з енергозбереження. Закликав усіх відповідальних осіб до виконання своїх обов’язків, вивченням  та виконанням наказів, розпоряджень керівництва, рішень Вченої ради та ректоратів щодо ощадливого використання енергетичних ресурсів і води.

06.11.2015