КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Оголошення

На базі Київського національного університету технологій та дизайну створена комерційна структура: наша Дизайн-студія КНУТД.

Основними напрямками роботи Дизайн-студії будуть: розробка дизайн-проектів, оформлення та декорування інтер'єрів. Також ми плануємо відкрити надання такої послуги як розробка дизайну сайтів. Розробляється такий напрямок як інтернет магазин з продажу живопису, графіки та декоративно-прикладного мистецтва.

Виходячи з цього ми звертаємося до студентів та викладачів КНУТД, бажаючим реалізувати свої творчі роботи і свій професійний талант, знання і вміння, надсилати нам в електронному вигляді свої роботи у форматі JPG (живопис, акварель, графіку, візуалізації інтер'єрів, зразки інтерфейсів розроблених сайтів і інші роботи) підписані - назва, матеріал, автор, контакти.

 Ми чекаємо від вас пропозицій щодо співпраці.

З усіх питань, що стосуються роботи Дизайн-студії, звертатися до директора студії Кротевича Олександру Володимировичу за адресою: вул. Немировича-анченко, 2. 1корпус КНУТД попередньо зателефонувавши за телефоном: 063 817 35 05, адреса [email protected] з поміткою в темі дизайн-студія, і так само на сторіночці www.facebook.com/designstudioknutd

10.11.2015