КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

II Міжнародна науково-практична конференція "ФАРМАКОЛОГІЯ, ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ТА ФАРМАКОТЕРАПІЯ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ АКТИВНОГО ДОВГОЛІТТЯ"

12 листопада  2015 року відбулася II Міжнародна науково-практична конференція "ФАРМАКОЛОГІЯ, ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ТА ФАРМАКОТЕРАПІЯ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ АКТИВНОГО ДОВГОЛІТТЯ", яка проводилася з нагоди 85-річчя  Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Конференція пройшла у форматі Інтернет-конференції на базі хмароорієнтованого on-line сервісу Google+ Hangouts з прямою трансляцією пленарного засідання в сервісі YouTube з трьох студій: зі студії КНУТД на кафедрі промислової фармації факультету хімічних та біофармацевтичних технологій (м. Київ, Україна), зі студії у The Open Institute of Human and Nature (Vilnius, Republic of Lithuania) та студії у Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy (Chișinău, Republic of Moldova).

Конференція організована з метою популяризації наукових досягнень в галузі фармакології, фармацевтичної технології та фармакотерапії, засобів і технологій забезпечення активного довголіття людини і факультету хімічних та біофармацевтичних технологій в цілому, для обміну досвідом з представниками споріднених ВНЗ, наукових установ, підприємств та ділової спільноти, обговорення перспектив розвитку фармацевтичних технологій, проблем підготовки фахівців для фармацевтичної  промисловості України.

 

Співорганізатори конференції:

1. Київський національний університет технологій та дизайну.

2. The Open Institute of Human and Nature (Vilnius, Republic of Lithuania).

3. Білоруське республіканське геронтологічне суспільне об’єднання (Вітебськ, Білорусь).

 

Наукові напрями конференції:

1. Розробка і виробництво активних фармацевтичних інгредієнтів, лікарських препаратів і косметичних засобів.

2. Фундаментальна та прикладна геронтологія.

3. Молекулярна фармакологія і хемогеноміка.

4. Антивікова медицина, фармакологія і косметологія.

5. Сучасні технології додипломного та післядипломного навчання спеціалістів.

 

У другій частині програми конференції кафедра промислової фармації КНУТД організувала on-line вебінар - Круглий стіл з обговорення проблем підготовки фахівців для фармацевтичної промисловості України, в якому прийняли участь керівники споріднених кафедр ВНЗ України.

Подивитись відеозапис конференції та отримати додаткову інформацію можна на сайті конференції за адресою www.geropharm.info

 

16.11.2015