КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

1-ша сесія за програмою другої вищої освіти “Стандарти ISO та управління через якість (TQM)”

 28-29 листопада в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася 1-ша сесія за програмою другої вищої освіти “Стандарти ISO та управління через якість (TQM)”, яка була проведена Фундацією Central European Academy Studies and Certification (CEASC).

Програма розрахована на керівників та працівників існуючих бізнес-структур України, фахівців у сфері зовнішньоекономічної діяльності, фахівців з розробки та впровадження систем управління якістю, представників вищих навчальних закладів, зацікавлених в отриманні офіційного сертифікату внутрішнього аудитора інтегрованих систем управління якістю (якість, середовище, безпека), внутрішнього аудитора систем управління якістю. Метою навчальної програми є поглиблення знань та набуття слухачами вмінь щодо проектування, впровадження, супроводу, вдосконалення та аудиту інтегрованих систем якості на підприємствах та у ВНЗ, що спираються на норми ISO 9001, ISO 14001, EN 18001\OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22000 та FSSC 22000.

Сесію проводили Президент Фундації CEASC Микола Смолінський, представники Університету Інформатики (WSIiU), Лодзь, Польща. Від КНУТД у сесії взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи д.е.н., проф. Ігнатьєва І.А., директор НМЦУПФ к.е.н., доц. Моргулець О.Б., декан ФЕБ д.пед.н., доц. Хоменко О.В., к.т.н., доцент кафедри ЕЕХ Крюкова О.В., к.т.н., доцент кафедри МТЕТП Смачило О.В.

29.11.2015