КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Екскурсія «Волинь»

За підтримки профкому викладачів та співробітників університету з нагоди 85-річчя КНУТД,  відбулася екскурсія на Волинь. В перший день екскурсанти відвідали місто Рівне, де побачили дерев’яний храм ХVIII ст., Вознесенський собор XIX ст., Лебедине озеро в центральному парку відпочинку, гімназію XIX ст., ставку Єріха Коха, костел.

 

В містечку Городок відвідали Городоцький жіночий монастир на острові XVII-XIX ст., де знаходиться унікальна Козельщанська ікона Божої Матері.

В селищі Пересопниця відвідали Заповідник "Пересопницьке Євангеліє", музей Книги, етно-парк з фортецею та стародавнім селищем, де скуштували Пересопницький козацький куліш.

На другий день екскурсії працівники відвідали «Тунель кохання» в містечку Клевань, де загадали найзаповітніші бажання.

Одним з унікальних місць в екскурсійній програмі стало місто Острог. Яскраве враження залишило відвідування Острозького замку XVст. з музеєм, Богоявленського храму-усипальні родини князів Острозьких, костелу та Острозької Академії.

В містечку Межирічі відвідали оборонний чоловічий монастир XVII ст., де мали можливість приложитись до чудотворного образу Божої Матері «Життєподательница», на звороті якої до теперішнього часу збереглись вотиви як вдячність за сцілення.

14.12.2015