КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Важкі завдання легкої промисловості. Ректор Київського національного університету технологій та дизайну професор Іван Грищенко взяв участь в бізнес-форумі «Одеський регіон - центр генерації імпульсу для розвитку легкої промисловості»

Падіння виробництва товарів легкої промисловості продовжується. Як зупинити процес?

Це питання було в центрі уваги бізнес-форуму «Одеський регіон - центр генерації імпульсу для розвитку легкої промисловості», організованою асоціацією «Укрлегпром» разом з партнерами. Чому йшлося саме про Одесу? Регіон має унікальне значення для розвитку галузі. Південна-митниця забезпечує проходження вагомої частки вантажів. Тут працює більше сотні підприємств легкої галузі.

Важливо, – каже професор Іван Грищенко, – що учасники форуму багато уваги приділяли підготовці кадрів для галузі. Йшлося, зокрема, про врахування побажань роботодавців до підготовки спеціалістів. Гостро стояло питання щодо видання підручників. Форум засвідчив необхідність підвищення якості освіти майбутніх студентів, їх націленість на здобуття таких знань і навичок, які допоможуть їм після закінчення університету одразу працювати самостійно, вносити у виробництво свіжий струмінь. 

17.12.2015