КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Засідання учасників Кластеру легкої промисловості

Київський національний університет технологій та дизайну, Київська міська державна адміністрація та ПрАТ «Чинбар» виступають ініціаторами скликання першого засідання освітнього, інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості (далі Кластер) та запрошують Вас прийняти участь у засіданні, яке відбудеться 18 лютого об 11.00 (початок реєстрації о 10.40) в Київському національному університеті технологій та дизайну, вул. Немировича-Данченка, 2 (1 корпус, 3-й поверх, конференц-зал).

До участі у засіданні запрошені представники Київської міської державної адміністрації, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, керівники галузевих підприємств.

Метою засідання є формування базових засад та плану діяльності Кластеру на 2016 р.

На розгляд виносяться наступні питання:

- створення Ради Кластеру, обрання Голови Ради Кластеру, двох заступників та секретаря;

- формування плану дій на 2016 р.;

- презентація першого інвестиційного проекту «Шкіра і взуття спеціального призначення»;

- перспективи розвитку співпраці з Міжнародними програми розвитку підприємництва: COSME, European Enterprise Network (EEN), HORIZON-2020;

- формування пропозицій щодо участі у цільових програмах м. Києва.

Для реєстрації участі у засіданні щодо формування Ради кластеру та плану дій на 2016 рік просимо надсилати повідомлення до 17 січня 2016р. на адресу .

Контактні телефони: (044)280-74-42, 096-277-82-82, також з інформацією Ви можете ознайомитись на сайті КНУТД: https://knutd.edu.ua.

Файли для завантаження:

17.02.2016