КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міністерство оброни України та Київський національний університет технологій та дизайну розпочали співпрацю в частині матеріального забезпечення Збройних сил України

12 березня 2016 року відбулась робоча зустріч за участю начальника Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних сил України Міністерства оброни України Дмитра Марченка і проректора з наукової та інноваційної роботи Київського національного університету технологій та дизайну проф. Віктора Каплуна.

Учасники обговорили основні засади співпраці щодо використання науково-інноваційного потенціалу наукових шкіл університету для підвищення якості речового забезпечення військовослужбовців Збройних сил України, розроблення нормативно-технічної документації, проведення лабораторних випробувань зразків матеріального забезпечення, тощо. Вже найближчим часом фахівці університету будуть долучені до практичної роботи у експертних групах Міністерства оборони за відповідними напрямами. В результаті зустрічі сторони погодили проект спільного меморандуму про співпрацю.

У робочій нараді також взяли участь доц. Андрій Курганський, заступник директора бізнес- освіти та комунікацій, Ольга Капінус, начальник юридичного відділу Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ, Людмила Дмитренко, керівник випробувальної лабораторії «ТЕКСТИЛЬ-Тест» Київського національного університету технологій та дизайну та фахівці Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення Міністерства оборони України.

12.03.2016