КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти та викладачі кафедри прикладної механіки та машин відвідали виставку інноваційних технологій InnoTech Ukraine 2016

В рамках ознайомлення з інноваційними технологіями в сфері роботехніки, 3D-друку, smart-технологій, освіти та медицини студенти та викладачі кафедри прикладної механіки та машин, факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій відвідали виставковий майданчик IІ форуму інноваційних технологій InnoTech Ukraine 2016.

Студент гр МгМ -14, т.в.о. зав. каф. ПММ, доц. Манойленко О.П. та студенти гр. БМ-13 Полевий Р.І. та Куліш І.І. (фотозйомку виконує доц. каф. ПММ Ковальов Ю.А.) біля входу в виставковий зал НСК «Олімпійський».

На виставковому майданчику були представлені моделі роботів для навчання ф. ROBORISE-IT, прототипи виготовлені в Україні та промислові роботи ф. KUKA Roboter (Германія).

Студент гр. БМ-13 Полевий Роман та доцент каф. ПММ Ковальов Ю.А. біля виставкового стенду квадрокоптера DJI Inspire 1 ф. FLY TECHNOLOGY офіційного дистриб’ютора DJI в Україні.

Андрій Шепетько біля стенду з українським безпілотним літальним комплексом PD-1 компанії Ukrspecsystems.

Виставковий стенд продукції ТОВ "Віаком" де представлено плати з мікроконтролерами платформи Arduino, датчиків різного типу та елементів живлення.

На виставкових стендах було представлено велику кількість 3D принтерів різних конструкції та навіть від українського виробника 3D принтер KOSSACK3D.

Серед інноваційних проектів були представлені:

All_bike_concept — концепт електричного лігерада (лежачий велосипед). За рахунок посадки він істотно знизить компресійні навантаження на хребет.

Underwater Robot Project — прототип компактного телекерованого апарату для підводного дослідження водойм;

Окрім цього серед інноваційних проектів були представлені з галузей аграрного комплексу, медицини, будівництва та інші.

16.03.2016