КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентки факультету економіки та бізнесу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку «Туризм»

18 березня 2016 р. у Львівському інституті економіки і туризму відбулася підсумкова студентська науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку «Туризм», основною метою якого є пошук обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів.

Рішенням галузевої конкурсної комісії до участі у підсумковій науково-практичній конференції були запрошені 21 студент з вищих навчальних закладів Києва, Харкова, Дніпропетровська, Луцька, Чернівців, Львова, Черкас, Запоріжжя, Полтави, Івано-Франківська та Тернополя.

До числа запрошених на підсумкову студентську науково-практичну конференцію потрапила і студентка факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Литвиненко Аліна Олександрівна.

На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, за участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку «Туризм», Литвиненко Аліна була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

24.03.2016