КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«День відкритих дверей» в Київському національному університеті технологій та дизайну

В Київському національному університеті технологій та дизайну 26 березня 2016 року відбулось урочисте свято для майбутніх випускників середніх навчальних закладів – «День відкритих дверей».

Відкрив зустріч проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Чабан Віталій Васильович. У своєму привітанні проректор підкреслив, що давня історія закладу визначається віхами становлення, бурхливого розвитку, кардинальними змінами у всіх сферах життя. Університет постійно нарощує кадровий потенціал, зміцнює матеріально-технічне та методичне забезпечення навчального процесу, чутливо реагує на вимоги ринку праці, розширює міжнародне співробітництво. Рівень випускників університету, а отже і його внесок у розвиток вітчизняної економіки високо цінують за кордоном. Проректор наголосив, що в Київському національному університеті технологій та дизайну створені всі умови для професійного розвитку і творчої реалізації молоді. Потім Чабан Віталій Васильович представив деканів всіх факультетів університету.

Відповідальний секретар приймальної комісії Власюк Тетяна Миколаївна розповіла гостям про правила прийому до університету в 2016 році та відповіла на їх запитання.

Привітала гостей і студентка четвертого курсу факультету дизайну Щербань Людмила. Цього року вона проходила практику на швейному підприємстві в Польщі, тож щиро поділилась своїми враженнями і запросила всіх приєднатися до великої студентської родини Київського національного університету технологій та дизайну.

Після офіційної частини відбувся концерт за участю творчих студентських колективів університету:народного вокального ансамблю “Смайл”,студії народної пісні “Червона калина”,народного ансамблю естрадного танцю “Бум”,школи бального танцю Олега Касьянова.

Далі гостей запросили на екскурсії по університету. Молодь відвідала розгорнуту виставку наукових досягнень університету, а також студентський будинок моди, дизайн-студію «Shoe Design Studio» – музей взуття, музей історії костюму.

Після екскурсії гості мали змогу більш предметно поспілкуватися з деканами факультетів і дізнатися про всі спеціальності, які їх зацікавили.

26.03.2016