КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В Київському національному університеті технологій та дизайну розпочала роботу дискусійна панель «Крок до підприємництва»

Наша мета, постійно підкреслює ректор Київського національного університету технологій та дизайну професор Іван Грищенко, готувати не лише висококваліфікованих найманих працівників.на факультеті підприємництва та права вчаться здібні і амбітні молоді люди, які прагнуть вести власну справу, мають намір очолювати колективи.

Чимало таких навчається й на інших факультетах. Звичайно, лекцій і практичних занять мало, аби одразу після закінчення університету успішно розпочати кар'єру. Потрібно знання реального життя, багато важить знання навичок роботи успішних менеджерів. Саме для цього в університеті започаткували дискусійну панель: «Крок до підприємництва». Нею передбачені відкриті гостьові лекції представниками українського бізнесу, а також інтерактивні моделі економічного середовища, максимально наближені до реалій українського економічного середовища. Цим самим на базі факультету підприємництва та права відкривається програма поширення та розвитку практичних бізнес-знань серед майбутніх бізнесменів, управлінців та підприємців у форматі відкритих гостьових лекцій.

Запропонована тематика допоможе студентам набути нові бізнес-навички та знання, надихне до створення власних проектів, старт-апів, спін-офів. Ініціатори такої форми навчання переконані, що зустрічі студентів з представниками бізнесу допоможуть розкрити майбутнім керівникам усі Q, без яких, на їхню думку далеко не заїдеш.

Важливо, що на ці зустрічі запрошуються студенти не лише факультету підприємництва та права, але й інших.

Першими зустрілися зі студентами генеральний директор компанії Arricano Real Estate Михайло Меркулов і незалежний маркетирн-експерт Елеонора Дукова.

Актова зала університету була переповнена. Лекторів студенти слухали затамувавши подих, задавали їм безліч запитань.

Навіть одна студентка отримала подарунок від Михайла Меркулова за краще запитання. Цікаво, що гості не лекції читали, а подавали ідеї, які слухачі можуть використати в житті. Їх захоплені погляди свідчили, що така форма навчання підігріває амбіції, стимулює бажання краще і наполегливіше навчатись.

31.03.2016