КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Соціально-просвітницький проект «Популяризація менеджмент-освіти серед старшокласників»

7 квітня 2016 р., співробітниками кафедри менеджменту Київського національного університету технологій та дизайну, у Гімназії «Троєщина», проведено семінар-тренінг на тему «Сучасність менеджменту».

Ведучий тренінгу д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту Гончаров Ю.В., та його помічники к.е.н., доцент кафедри менеджменту Бугас В.В., к.е.н. старший викладач кафедри менеджменту Салімон О.М. змогли побороти стереотипи щодо професії менеджера та «відкрити двері» в науку і мистецтво під назвою «менеджмент».

Також учні 9-11 класів проявили зацікавленість до отримання вищої освіти в КНУТД. У відповідь викладачі надали їм вичерпну інформацію, щодо вступу і навчання студентів та їх подальші перспективи, зокрема на освітніх програмах: «Інноваційний менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент виставкової діяльності» та «Менеджмент туристичного бізнесу».

Учасники тренінгу дуже вдячні, директору гімназії, Сафіуліну Віктору Ісламовичу за сприяння у проведенні  цієї соціально-просвітницької акції. Маємо надію й на подальшу співпрацю.

12.04.2016