КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентська Дизайн - студія КНУТД закінчила ще одну творчу роботу

На фасаді, при вході в гуртожиток №5 з'явилася незвичайний розпис стіни в стилі молодіжних коміксів. Дизайн-студія на прохання коменданта гуртожитку Дрондовой Лариси Аркадіївни та студентської ради гуртожитку розробила і впровадила задум облагородити і прикрасити вхід в будівлю.

Стиль малюнків, коміксів в розписі стін є один із напрямів в оформленні інтер'єрів та екстер'єрів, що набирає з кожним днем все більшу популярність, - сказав нам в бесіді директор Студії Олександр Кротевич, - найбільш вдало такий стиль розпису стін поєднується з приміщеннями громадських молодіжних будівель, а в силу своєї епатажності він також ідеально підійде для креативних людей, що займаються творчими видами діяльності сучасних напрямків. Адміністрація гуртожитку №5 люб'язно надала матеріали і фарби для розпису фасаду.

Дизайн-студія КНУТД запрошує до себе креативних, творчих студентів і всіх бажаючих спробувати свої сили в майбутніх проектах Студії до нас за адресою: общ.№5 (провулок Панаса Мирного, 5. К. 1.) Дизайн-студія.

20.05.2016