КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

П’ята лекція в рамках дискусійної платформи: «Крок до підприємництва»

Вчора в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась п’ята відкрита лекція в рамках роботи дискусійної платформи: «Крок до підприємництва». Така форма навчання вже стала звичною для наших студентів. На лекціях постійно обговорюються різні питання економічного, юридичного та навіть психологічного спрямування. Адже ведення бізнесу – це справа, яка потребує комплексного підходу. Як завжди, студентів зібралося дуже багато. Послухати бізнес-практиків прийшли студенти різних факультетів та їх наставники. Відкрив лекцію проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків Чабан Віталій Васильович.

Цього разу поділитись своїм власним досвідом і розповісти цікаві тонкощі підприємництва прийшли директор департаменту торговельних площ Arricano Real Estate Анна Чуботіна та радник міністра інформаційної політики України, співзасновник філії Університету Сингулярності в Україні Іветта Делікатна.

 

Анна розповіла студентам про шопінг майбутнього і як до нього готуватися вже сьогодні. Іветта розказувала про інноваційне мислення та піднімала питання щодо того, хто може так міркувати: лише вчені чи кожен з нас. Студенти уважно слухали і задавали багато питань. Тож така форма навчання приносить бажані результати. Дуже дякуємо нашим гостям, що завітали до студентів КНУТД.

 

20.05.2016