КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

6-й фестиваль сімейного дозвілля «Активна дитина»

На минулому тижні відбувся 6-й фестиваль сімейного дозвілля «Активна дитина». Студенти та викладачі Київського національного університету технологій та дизайну також прийняли в ньому участь. Головною метою фестивалю стало відродження сімейних цінностей, виховання національної гідності та активної життєвої позиції дитини, заохочення до спорту і здорового способу життя.

 

Викладачі університету як ніхто інший розуміють, що виховання особистості починається з дитинства. А любов до творчості в ранньому віці може перерости у майбутню професію. Організатором циклу майстер-класів, що проводив університет, виступив завідувач кафедри дизайну Овчарек Володимир Євгенович. Викладачі факультетів дизайну та технологій, сервісу та моди Водзінська Оксана Іванівна, Руденко Михайло Федорович, Галавська Людмила Євгеніївна, Проданчук Ірина Вікторівна та інші залюбки проводили майстер-класи з бісероплетіння, виготовлення ляльок-мотанок та рисунку для маленьких відвідувачів. А для їх батьків організували майстер-клас на тему: «Вплив кольору одягу на психофізіологічний розвиток дитини».

 

 

Приймати участь у розвитку дитини – це не тільки приємна, а й почесна справа. Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу!

20.05.2016