КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Квест «Таємниці бібліотеки»

Днями в університеті пройшла перша квест-гра «Таємниці бібліотеки». Квест – активна гра, дуже популярна серед молоді. У грі брали участь студенти факультетів МКТ, ТСМ і ФЕБ. Команди розподілились за кольорами; дотримуючись правил гри, студенти побували майже у кожному відділі бібліотеки.

 

Розгадували літературні ребуси, головоломки, опановували бібліографічний опис, відповідали на безліч питань, наближаючись до заповітної мети…Підсумок виявився приголомшливим – «бойовий» настрій, посмішки, заряд бадьорості, одне слово – ПОЗИТИВ…ані граму розчарування. Головний приз дістався команді «червоних» (факультет МКТ, група БЕМ-13). Переможці отримали пластикову карту на безкоштовне відвідування професійної квест-кімнати. Однак зусилля і старання інших учасників не залишились непоміченими. Були тут і солодкі призи, і «утішні», і навіть приз глядацьких симпатій, а головне – у процесі гри студенти краще познайомились з  бібліотекою та її фондами.

Ми щиро вдячні студентському профкому факультету ТСМ, колегам- організаторам та усім учасникам, і на завершення наважуємось запевнити, що наша бібліотека зберігає ще багато-багато таємниць. Приходьте – не пожалкуєте…    

27.05.2016