КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч випускників

Сьогодні в нашому рідному університеті визначний день. Випускники всіх поколінь знову повернулися до своєї Альма-Матер. Тепла і дружня атмосфера зустрічі огорнула всіх присутніх. Тож колишні однокурсники жваво спілкувались і згадували студентські роки.

Відкрив зустріч ректор університету Іван Михайлович Грищенко. Він привітав усіх присутніх і зазначив, що ми пишаємося всіма своїми випускниками, а двері університету завжди відкриті для його вихованців. Привітав випускників і відомий народний артист України Вадим Крищенко. Він подарував на честь цієї події свій вірш.

Багато людей прийшло, але, на жаль, багато кого вже немає серед нас. Тож присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Далі за традицією радник ректора Дмитро Богданович Головко проводив «перекличку» випускників різних років. Тож так приємно було побачити людей, які закінчили університет, двадцять, тридцять ,сорок і майже шістдесят років тому назад.

Яскравим сюрпризом став подарунок від ансамбля «Мрія». Випускники 1996 року, які двадцять років тому починали свою пісенну діяльність в ансамблі «Мрія», знов зустрілись на сцені рідного університету і заспівали пісню.

Так приємно повернутись до своєї рідної Альма-Матер і знову хоч на мить зануритись у студентське життя!

Як завжди, університет вітав присутніх святковим концертом, який підготували творчі колективи КНУТД – «Смайл», «Червона калина», «БУМ» та школа бального танцю. Студенти подарували всім своїми виступами незабутні враження, радість та тепло своїх сердець.

28.05.2016