КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Робоча нарада в навчально-науковій лабораторії кафедри промислової фармації

14 червня 2016 року в навчально-науковій лабораторії молекулярної фармакології, хемогеноміки та біогеронтології (кафедра промислової фармації КНУТД) відбулася робоча нарада з приводу результатів впровадження програмного забезпечення для спектрофотометра Optizen POP, яке було нещодавно придбано університетом.

В нараді прийняли участь проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, професор, доктор техніч. наук Чабан В.В., професор кафедри промислової фармації, канд. хім. наук Строкань А.П., науковий керівник лабораторії, канд. хім. наук Бессарабов В.І. та старший науковий співробітник, канд. хім. наук Кузьміна Г.І.

В ході дискусії було зазначено, що впровадження нового програмного забезпечення дозволило значно підвищити ефективність кінетичних досліджень механізмів реакцій деконтамінації пестицидів та ферментативного каталізу перетворення активних фармацевтичних інгредієнтів.

Віталій Васильович Чабан поспілкувався зі студентами кафедри промислової фармації Горюшиним І.А. та Дерипапою В.С., які активно працюють в лабораторії в рамках держбюджетної НДТ, поздоровив їх з відмінними результатами державного екзамену.

Науковці -  учасники  наради, обговорили перспективні плани розвитку наукових досліджень та подальшої розбудови навчально-наукової лабораторії.

16.06.2016