КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР ФАКУЛЬТЕТУ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕСУ

23 червня 2016 року о 14-00 у конференц-залі КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар факультету економіки та бізнесу з розгляду та обговорення дисертаційних робіт:

 

1. ГЕРАСИМЕНКО ГАННИ ОЛЕКСАНДРІВНИ на тему «Формування системи управління потенціалом зовнішньоекономічної діяльності підприємства (на прикладі підприємств легкої промисловості)», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Науковий керівник:

Гончаров Юрій Вікторович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Скрипник Маргарита Іванівна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і аудиту Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

Бреус Світлана Василівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент. кафедри економіки підприємства Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

 

2. ЛІЩУК ВІКТОРІЇ ВІКТОРІВНИ на тему «Вдосконалення організаційно-економічного механізму залучення іноземного капіталу в економіку України: проблеми та перспективи», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством.

Науковий керівник:

Крахмальова Ніна Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри підприємництва та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Денисенко Микола Павлович, доктор економічних наук, професор, професор кафедри економіки підприємства Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

Матюха Микола Миколайович, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри обліку та аудиту Київського національного університету технологій та дизайну Міністерства освіти і науки України.

 

Голова міжкафедрального наукового семінару ФЕБ, д.е.н., професор, професор кафедри економіки підприємства КНУТД Денисенко М.П.

Секретар міжкафедрального наукового семінару ФЕБ, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту КНУТД Бондаренко С.М.

 

Голова семінару

доктор економічних наук, професор

 

М. П. Денисенко

17.06.2016