КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Привітання ректора Київського національного університету технологій та дизайну з днем знань та початком навчального року!

Шановні викладачі, співробітники, студенти

Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року!

 

1 вересня – це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного з нас.

Цей день завжди буде світлим і радісним, найбільш очікуваним святом для тих, хто вперше переступить поріг аудиторій Київського національного університету технологій та дизайну. Сьогодні ви отримали змогу навчатися в одному з найкращих навчальних столичних закладів, якому в тому році виповнилося 85 років. Пишайтеся тим, що ви увійшли у дружну й згуртовану університетську родину, бережіть і примножуйте її традиції та надбання.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

 У новому навчальному році бажаю всім студентам успіхів у навчанні, твердості і наполегливості в досягненні поставленої мети.

В час великих викликів і випробувань, з вами завжди будуть викладачі, які присвятили своє життя вихованню молоді, її духовному, культурному і професійному зростанню.

Бажаю науково - педагогічним  співробітникам  – доброго здоров’я, великих професійних досягнень, реалізації творчих задумів. Ваша мудрість і великодушність залишається зі студентами на все життя.

Бажаю всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків.

Вітаю всіх Вас з Днем знань і початком нового навчального року!

З повагою,                    

ректор Іван Грищенко!

28.08.2016