КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Збори трудового колективу Університету

З нагоди Дня знань в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося святкові збори трудового колективу.

Ректор університету Грищенко Іван Михайлович відзвітував про діяльності Університету у 2015–2016 навчальному році. підкреслив основні здобутки університету за минулий навчальний рік та сформулював завдання Університету на новий  2016-2017 навчальний  рік.

Ректор зазначив, що колектив злагоджено працював над  виконанням стратегії розвитку університету на період до 2017 року, затвердженої Вченою Радою. Сьогодні університет розвивається як крупний науково-дослідний комплекс, зберігаючи все краще від класичного університету та реалізуючи програми інноваційного розвитку.

Іван Михайлович Грищенко підкреслив, що вступна кампанія 2016 року засвідчила позитивні тенденції розвитку університету в останні роки. Це показує зростання привабливості університету серед абітурієнтів. Університет став більш авторитетним і популярним, що дало змогу набрати більше студентів порівняно з попереднім роком.

Ректор відзначив, що високі здобутки  університету – це заслуга всього колективу. Іван Михайлович Грищенко побажав всім працівникам в наступному навчальному році наснаги і нових досягнень.

 

31.08.2016