КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь викладачів кафедри ТБТМП у семінарі: «Створення системи менеджменту підприємства з урахуванням вимог міжнародних стандартів в галузі безпеки праці та екології»

27 вересня 2016 року викладачі кафедри техногенної безпеки та тепломасообмінних процесів відвідали семінар на тему: «Створення системи менеджменту підприємства з урахуванням вимог міжнародних стандартів в галузі безпеки праці та екології». Семінар пройшов у приміщенні Печерської райдержадміністрації та був організований за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука спільно з науково-виробничим видавництвом «Охорона праці».

 

На семінарі з доповідями виступили перший заступник головного редактора журналу «Охорона праці», к.т.н. Костянтин Теличко на тему: «Кращі міжнародні практики створення системи менеджменту»; технічний директор, д.т.н., професор Міжнародного інституту менеджменту, міжнародний експерт і аудитор систем менеджменту Віталій Цопа: «Інтегровані системи менеджменту на підприємствах»; технічний директор, провідний експерт НААУ, провідний викладач IRCA Олександр Лисенко з доповіддю про промислову та екологічну безпеку - оцінку ризиків.

По завершенню семінару очільник Печерського району Сергій Мартинчук подякував присутнім за увагу та проявлений інтерес до галузі професійної безпеки та екології, а також особисто вручив слухачам сертифікати учасників семінару.

Знання набуті учасниками семінару дозволяють підвищити рівень викладання дисциплін кафедри ТБТМП, а отже наблизити їх до європейських і підвищити рівень підготовки студентів – майбутніх фахівців.

06.10.2016