КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

6-а Всеукраїнська конференція завідувачів кафедр маркетингу, реклами та суміжних спеціальностей

28 вересня 2016 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулась 6-а Всеукраїнська конференція завідувачів кафедр маркетингу, реклами та суміжних спеціальностей.

У залі засідань вченої ради КНТЕУ плідно впродовж декількох годин працювали колеги з Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Одеси, Полтави, Чернівців, Вінниці, Черкас, Сум і Кропивницького.

У конференції взяли участь 71 представник освітянської сфери та практики маркетингу, у тому числі 23 завідувачі кафедр маркетингу провідних вишів та їх заступники.

Київський національний університет технологій та дизайну на конференції представляли завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу д.е.н., професор Чубукова О.Ю. та к.е.н., доцент кафедри Євсейцева О.С.

З доповідями виступили генеральний директор Української асоціації маркетингу Лилик І.В. , голова НМК із маркетингу Міністерства освіти і науки України, в.о. зав. кафедри маркетингу КНЕУ імені Вадима Гетьмана Федорченко А.В., зав. кафедри маркетингу ОНЕУ Літовченко І.Л., зав. кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ, голова Спілки рекламістів України Ромат Є.В.. Понад 20 учасників конференції взяли участь у дискусії, щодо обговорення нагальних проблем підготовки кадрів для маркетингової та рекламної сфери, зростання загального рівня конкурентоспроможності національної освіти.

07.10.2016