КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

V Всеукраїнська конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості»

 

Шановні колеги!

 

Київський національний університет технологій та дизайну запрошує здобувачів вищої освіти та молодих учених взяти участь у V Всеукраїнській конференції  «Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості», яка відбудеться 15 листопада 2024 року.

 

Мета проведення: обмін науковими досягненнями та практичним досвідом застосування інноваційних розробок в освіті, науці та бізнесі в контексті реалій війни та післявоєнної відбудови.

 

 

ТЕМАТИЧНІ ПЛАТФОРМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Платформа 1. Інноваційний розвиток освіти, культури та креативних індустрій України в умовах воєнного та післявоєнного відновлення.

Платформа 2. Інноватика в науці: стан та виклики в умовах воєнного часу.

Платформа 3. Інноватика в бізнесі: реалії та напрями розвитку співпраці в умовах війни.

 

Робочі мови конференції: українська, англійська. 

 

Статті учасників конференції будуть опубліковані у відповідному Збірнику статей за матеріалами конференції.

 

Більш детально з інформацією та умовами участі можна ознайомитися в Інформаційному листі. 

 

Участь у конференції передбачає обовʼязкову реєстрацію за відповідними посиланнями:

1) для авторів статей/доповідачів - https://forms.gle/KhPCDo5hKWNVsY958, у цій же формі прикріпити файл квитанції про сплату оргвнеску та файл статті. Термін реєстрації – до 10 листопада 2024 року. Допускається додаткове надсилання файлів готових статей учасниками конференції в період з 11 до 14 листопада 2024 року на пошту оргкомітету [email protected], але які попередньо зареєструвалися та сплатили оргвнесок до 10.11.2024.

2) для учасників конкурсу стартап-проєктів - https://forms.gle/6Me3hDzpv9FkpVPo6, у цій же формі прикріпити відеоролик стартапу. Термін реєстрації – не пізніше 04 листопада 2024 року.

 

 

Відповідальний секретар: Єршова Олена Олександрівна,

начальник відділу інформаційного забезпечення

та трансферу технологій  КНУТД.

моб: +38 067 551-82-45

Е-mail: [email protected]

 

01.10.2024