КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ІВАН ФРОЛОВ З ВІДКРИТИМ СЕРЦЕМ ДО СТУДЕНТСТВА КНУТД

17 жовтня відбулася відкрита лекція Івана Фролова, провідного дизайнера України, засновника та власника бренду FROLOV, доцента кафедри моди та стилю КНУТД, для здобувачів освітньо-професійних програм «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості» та «Конструювання та технології швейних виробів» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. До заходу з зацікавленістю долучилося студентство інших факультетів КНУТД, зокрема факультету дизайну ОПП «Дизайн одягу» та представники фахових коледжей Києва. 

Іван Фролов у своїй лекції висвітлив нагальні питання щодо існування та розвитку фешн-індустрії України в сучасних реаліях; поділився особистим досвідом роботи з закордонними замовниками, специфікою комунікації та логістики; звернув увагу на необхідності постійного професійного зростання, вивченням сучасних матеріалів та методів їх обробки; наголосив на важливості постійного самовдосконалення й напрацювання особистої стилістичної презентації своїх розробок.

Лектор, як випускник ОПП «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», звернув увагу здобувачів вищої освіти на обов'язковість вивчення всіх дисциплін, закладених в ОПП, як міцного фундаменту знань для професійного становлення та фахового розвитку.

Лекція була побудована в формі діалогу, під час якої студенти брали активну участь в обговоренні проблемних питань фешн-індустрії, цікавилися історією створення бренду «FROLOV», особливостями співпраці з відомими людьми, соціальними благодійними акціями та колобораціями бренду «FROLOV».

Наприкінці шановний лектор зазначив, що треба завжди вірити в себе, ніколи не зраджувати своїм цінностям, меті та побажав здобувачам освіти професійного зростання.

Учасники лекції щиро вдячні Івану Фролову за захоплююче, інформативно насичене, позитивне й емоційне спілкування, яке нікого не залишила байдужим, за мотивування до пошуку креативних ідей та професійного зростання!

21.10.2023