КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ МОДИ ТА СТИЛЮ НА ПЕРСОНАЛЬНІЙ ВИСТАВЦІ АНАТОЛІЯ ШАПОВАЛА

Студенти першого курсу КНУТД зазвичай відвідують чимало культурно-мистецьких заходів Києва та університету. Так, 26 березня здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти гр. БШМК-23, кафедри моди та стилю факультету мистецтв і моди освітньо-професійної програми «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості» із захопленням відвідали персональну виставку «Україна – це МИ!» Анатолія ШАПОВАЛА, почесного професора КНУТД, члена Спілки дизайнерів України, професора кафедри мультимедійного дизайну КНУТД.

 

Анатолій Григорович розповів відвідувачам про свій унікальний проєкт, який демонструє майстерність у царині аєрографічної техніки – темпери та акрилу та надає можливість глядачам зупинитись, хоча б на мить, і побачити багатство барв сьогодення, відтворених у творчих експериментах художника в стилі субреалізм.

Під час екскурсії відвідувачі мали можливість долучитись до самобутніх творів митця, глибше оцінити майстерність і самовідданість художника, який працював над створенням картин. Анатолій Григорович поділився зі студентами джерелами натхнення, якими надихається при створенні своїх творів, вміло поєднуючи реальне та вигадане.

Студенти та куратор академічної групи Тетяна Авраменко були вражені художньою майстерністю митця. Екскурсія не залишила байдужими нікого з відвідувачів.

26.10.2023