КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗДОБУВАЧІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ МОДИ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ РУКОДІЛЛЯ ТА ХОБІ «HANDMADE»

Здобувачі першого курсу ОПП «Текстильні технології моди та інтер’єрного простору», ОПП «Індустрія моди» та ОПП «Комп’ютерний дизайн в індустрії моди»  кафедри технології моди в рамках проходження навчальної практики 29 лютого 2024 року відвідали виставку рукоділля та хобі “HANDMADE-EXPO”. Традиційно “HANDMADE-Expo” ознайомлює з  авторськими роботами українських майстрів та різноманітними товарами для рукоділля, творчого хобі, дитячої творчості та художніми матеріалами.

Виставка представлена  різноманітними розділами, а саме: бизнес та  тренди сфери Art&Hobby, експозиція майстрів, маркет ідей, Professional art, артекспозиції, спецпроєкти. 

Під керівництвом Ольги Гараніної, завідувачки кафедри, доктора технічних наук, професора; Людмили Галавської,  доктора технічних наук, професора; Тетяни Дзикович, кандидата технічних наук, доцента здобувачі освіти з великим задоволенням та захопленням ознайомилися з авторськими, дизайнерськими  виробами та  експозиціями майстрів: мереживоплетіння, макраме, аксесуари ручної роботи, батик, бісероплетіння, валяння/фелтінг, вишивка (нитками, стрічками, бісером), в’язання, декупаж, декор дизайнерський, одяг, живопис, іграшки ручної роботи, кераміка, ліплення, миловаріння, національний сувенір, печворк (квілтинг), різьба по дереву, ковальство, скрапбукінг, скляні вироби, ткацтво, флористика, етноодяг, ляльки, ведмедики Тедді та товарами для рукоділля та творчості українського і зарубіжного виробництва.

Студенти мали змогу поринути в атмосферу творчості й натхнення, ознайомитися з  напрямами і авторськими техніками рукоділля,  величезним розмаїттям ексклюзивних рукотворних робіт, а також поспілкуватися з майстрами авторських та дизайнерських  виробів.

Неповторність авторських та дизайнерських виробів надихнула здобувачів до творчості, креативних  ідей та залишила море позитивних емоцій та натхнення. Приємні враження, нові знайомства, корисні контакти, досвід та нові горизонти для розвитку отримали майбутні фахівці  для подальшої творчості та  практичної роботи.

Із нетерпінням чекаємо на наступну виставку!

10.03.2024