КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КАФЕДРА МИСТЕЦТВА ТА ДИЗАЙНУ КОСТЮМА ПРИВІТАЛА ПЕРШОКУРСНИКІВ З ПОЧАТКОМ НАВЧАННЯ

14 серпня 2023 року відбулася зустріч студентів-першокурсників освітньої програми «Дизайн одягу» з викладачами кафедри мистецтва та дизайну костюма. Захід відкрила Калина Пашкевич, завідувачка кафедри, доктор технічних наук, професор. Калина Лівіанівна  привітала студентів з початком навчання в Київському національному університеті технологій та дизайну, розповіла про історію кафедри, її видатних діячів та випускників, ознайомила першокурсників із структурою нашого університету.

Першокурсники кафедри мистецтва та дизайну костюма, гр. БДо1-23, БДо2-23,БДо3-23

 

Куратор групи студентів першого курсу Ірина Давиденко, доцент кафедри, розповіла присутнім на зустрічі студентам про особливості електронних освітніх ресурсів КНУТД: модульне середовище освітнього процесу, електронний журнал та розклад занять. Майбутніх дизайнерів одягу проінформували про можливості реалізації творчого потенціалу, участі в творчих та наукових конкурсах, виставках та олімпіадах.

 

Куратор Ірина Чуботіна, старший викладач кафедри, ознайомила зі структурою студмістечка, розповіла про роботу студентського кафе, стадіон, особливості та правила проживання в гуртожитку в умовах воєнного стану. Студентам повідомлено, що в університеті створено всі необхідні умови для безпеки освітнього процесу та доведено алгоритм дій у разі оголошення повітряної тривоги.

На зустрічі було обрано старост груп – Єлизавету Полякову, Вікторію Пення та Наталію Посмітюху, кандидатури яких було підтримано одноголосно.

Бажаємо нашим першокурсникам творчого натхнення, успіхів у навчанні, професійної реалізації та здійснення мрій!

 

20.08.2023