КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВЕБІНАР «POSTGRADUATE STUDY PROPOSAL & PORTFOLIO ADVICE»

31 січня 2023 року аспіранти, які навчаються за спеціальністю 022 «Дизайн» у Київському національному університеті технологій та дизайну, прослухали вебінар «POSTGRADUATE STUDY PROPOSAL & PORTFOLIO ADVICE», організований University of the Arts London (UAL).

Спікери University of the Arts London Miranda HIGGINS та Clair NICHOLS розповіли про особливості та основні етапи розробки професійного портфоліо дизайнера одягу, аксесуарів та виробів фешн-індустрії та ознайомили учасників вебінару з особливостями навчання у UAL (Велика Британія).

Спікери вебінару Miranda HIGGINS та Clair NICHOLS

У вебінарі взяли участь аспіранти кафедри мистецтва та дизайну костюма Валерія Висоцька, Марія Воробчук, Богдан Процик, кафедри дизайну інтерʼєру і меблів Наталія Ришкевич, кафедри моделювання та художнього оздоблення одягу Яна Мамченко, які працюють над дисертаціями на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 022 «Дизайн».

Освітньо-наукова програма за спеціальністю 022 «Дизайн» у КНУТД є акредитованою, протягом кількох останніх років захищено 7 дисертаційних робіт із різних напрямів дизайну (дизайн одягу, інтерʼєру, меблів, графічних дизайн, ленд-арт тощо), у тому числі аспіранткою, яка є громадянкою Китайської Народної Республіки.

Фрагменти вебінару «POSTGRADUATE STUDY PROPOSAL & PORTFOLIO ADVICE»

University of the Arts London давній партнер КНУТД. До складу UAL входять сім коледжів, із яких найвідомішими в галузі фешндизайну є Central Saint Martins та London College of Fashion, з лав яких вийшло багато дизайнерів зі світовим ім’ям: Jimmy Choo, John Galliano, Alexander McQueen, Stella McCartney, Anish Kapoor, Antony Gormley, Jarvis Cocker, Sir Terrence Conran, Jefferson Hack, Rankin, Tom Hardy, Ralph Fiennes, Colin Firth, Florence Welch, Michael Fassbender та інші.

Щира подяка спікерам University of the Arts London Miranda HIGGINS та Clair NICHOLS за проведений захід. Очікуємо нових продуктивних зустрічей та сподіваємось на подальшу співпрацю!

02.02.2023