КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОГРАМИ ФАХОВИХ ІСПИТІВ ТА ТВОРЧИХ КОНКУРСІВ

ДЛЯ ВСТУПУ ДО КНУТД У 2025 РОЦІ

 

1. Програми вступних випробувань із загальноосвітніх предметів та програми творчих конкурсів для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі ПЗСО та НРК5

1.1. Українська мова і література (Українська мова)

1.2. Математика

1.3. Історія України

1.4. Іноземна мова (Англійська мова, Німецька мова, Французька мова, Іспанська мова)

1.5. Хімія

1.6. Фізика

1.7. Біологія

1.8. Географія

1.9. Порядок оцінювання за результатами співбесіди (Українська мова і література (Українська мова), Математика, Історія України, Іноземна мова, Біологія, Фізика, Хімія, Географія)

1.10. Творчий конкурс А7 «Фізична культура і спорт»

1.11. Творчий конкурс B2 «Дизайн» (Графічний дизайн)

1.12. Творчий конкурс B2 «Дизайн» (Мультимедійний дизайн)

1.13. Творчий конкурс B2 «Дизайн» (Дизайн одягу)

1.14. Творчий конкурс B2 «Дизайн» (Дизайн середовища)

1.15. Творчий конкурс B4 «Образотворче мистецтво та реставрація» (Цифрове мистецтво)

1.16. Творчий конкурс B5 «Перформативні мистецтва» (Майстерність актора театру і кіно)

 

2. Програми фахових іспитів для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі НРК6 та НРК7

2.1. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Конструювання та технології швейних виробів)

2.2. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості)

2.3. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Індустрія моди)

2.4. Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія» (Біотехнологія)

 

3.  Програми фахових іспитів для здобуття освітнього ступеня «магістр» на основі НРК6 та НРК7

3.1. Програма тесту загальної навчальної компетентності

3.2. Програма єдиного вступного іспиту з іноземної мови

3.3. Програми Єдиних фахових вступних випробувань (фахових іспитів)

3.3.1. Спеціальність А5 «Професійна освіта» (Технологія виробів легкої промисловості)(один з предметних тестів на вибір вступника)

3.3.2. Спеціальність В2 «Дизайн»

3.3.2.1. Предметний тест з історії мистецтва

3.3.2.2. Дизайн (за видами)

3.3.2.3. Дизайн костюма

3.3.2.4. Дизайн середовища

3.3.3. Спеціальність С1 «Економіка та міжнародні економічні відносини (за спеціалізаціями)» (Корпоративна економіка та міжнародні економічні відносини)

3.3.4. Спеціальність D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» (Корпоративні фінанси та інвестиційний консалтинг)

3.3.5. Спеціальність D3 «Менеджмент» (Бізнес-адміністрування)

3.3.6. Спеціальність D3 «Менеджмент» (Інноваційне підприємництво та управління Startup проєктами)

3.3.7. Спеціальність D5 «Маркетинг» (Комунікаційний маркетинг)

3.3.8. Спеціальність D8 «Право» (Господарсько-правова діяльність)

3.3.9. Спеціальність F2 «Інженерія програмного забезпечення» (Інженерія програмного забезпечення інтелектуальних систем)

3.3.10. Спеціальність F3 «Комп’ютерні науки» (Комп’ютерні науки)

3.3.11. Спеціальність F7 «Комп’ютерна інженерія» (Комп’ютерна інженерія)

3.3.12. Спеціальність G1 «Хімічні технології та інженерія» (Хімічні технології переробки полімерних і композиційних матеріалів)

3.3.13. Спеціальність G1 «Хімічні технології та інженерія» (Європейська космецевтика)

3.3.14. Спеціальність G3 «Електрична інженерія» (Електропобутова техніка)

3.3.15. Спеціальність G7 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (Комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси та виробництва)

3.3.16. Спеціальність G8 «Матеріалознавство» (Технології 3D друку)

3.3.17. Спеціальність G11 «Машинобудування (за спеціалізаціями) /G11.03 Машинобудування (Промислово-виробниче обладнання)» (Індустріальна інженерія)

3.3.18. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості)

3.3.19. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Конструювання та технології швейних виробів)

3.3.20. Спеціальність G15 «Технології легкої промисловості» (Індустрія моди)

3.3.21. Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія» (Біотехнологія високомолекулярних сполук)

3.3.22. Спеціальність I8 «Фармація» (Промислова фармація)

3.3.23. Спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (Готельно-ресторанна справа та кейтеринг) (один з предметних тестів на вибір вступника)

 

4. Програма та критерії оцінювання співбесіди з іноземної мови.